web builder

Public Speaking Skills

Διεξαγωγή: 6 Οκτωβρίου 2018
Διάρκεια: 3 ώρες
Ώρες διεξαγωγής: 11:00-14:00
Κόστος: 30€
Γλώσσα εργασίας και διδασκαλίας: Ελληνικά 
Δυνατότητα παρακολούθησης online εξ αποστάσεως 


Εγγραφές έως τις 4 Οκτωβρίου 2018
Public Speaking Skills

Σκοπός του προγράμματος:

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει δεξιότητες παρουσίασης και ομιλίας μπροστά σε κοινό (public speaking skills), το οποίο είναι προαπαιτούμενο για πολλούς εργασιακούς χώρους.


Εκπαιδευτείτε στην "τέχνη" της ομιλίας μπροστά σε κοινό, μάθετε να διαχειρίζεστε το άγχος σας και αποκτήστε τις δεξιότητες που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε!

Εισηγήτρια: Ελίνα Γκίκα

Ψυχολόγος MSc

Ελίνα Γκίκα - Ψυχολόγος (MSc)

Ονομάζομαι Ελίνα Γκίκα και είμαι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Προσέγγισης (CBT).

Είμαι κάτοχος δύο πτυχίων, του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (1998) και του τμήματος Ψυχολογίας (2009) του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό μου (MSc) με τίτλο «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας- Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών» στην Ιατρική Σχολή Αθηνών του ΕΚΠΑ το 2017.

Έχω εκπαιδευτεί στις Γνωσιακές Ψυχοθεραπείες στο Αιγινήτειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο (2013 μέχρι σήμερα) στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΕΠΙΨΥ. Έχω εργαστεί στο παρελθόν στο χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια είμαι ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων.

Η εξειδίκευσή μου είναι οι Αγχώδεις Διαταραχές και Διαταραχές Διάθεσης για τις οποίες θεραπεία εκλογής είναι η Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία.

Ποιες τεχνικές και δεξιότητες παρέχει το πρόγραμμα στους σπουδαστές:

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τρόπους διαχείρισης του άγχους επίδοσης (performance anxiety) όταν παρουσιάζονται μπροστα σε κοινό, θα εκπαιδευτούν στον τρόπο βελτιστοποίησης της εικόνας τους, προκειμένου να έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση και να επιτυγχάνουν καλυτερα αποτελέσματα στην εποικοινωνία τους με το κοινό.


Κύρια θεωρητικά αντικείμενα :

• Η «τέχνη» της ομιλίας μπροστά σε κοινό, η αξία της, οι προαπαιτούμενες δεξιότητες

• Αναφορά και επεξήγηση των καταστάσεων fight, flight, freeze που αντιμετωπίζει ο κάθε άνθρωπος όταν τελεί υπό κατάσταση άγχους και απειλής σε ψυχοπιεστικές συνθήκες

• Το άγχος επίδοσης (performance anxiety) κατά τη διάρκεια παρουσίας και ομιλίας μπροστά σε κοινό και τα συμπτώματά του

• Κοινωνική Φοβία ( Social Anxiety Disorder).

• Η Γνωσιακή- Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT) και η εφαρμογή της στην περίπτωση Κοινωνικής Φοβίας

• Πρακτικές συμβουλές (tips) για τη βελτιστοποίηση της εικόνας μας όταν απευθυνόμαστε σε κοινό

Πρακτική Εξάσκηση- Εργαστήρια :

• Ασκήσεις προσομοίωσης με υποθετικά σενάρια
• Ασκήσεις μέσα στην τάξη

Σε ποιους απευθύνεται- Προαπαιτούμενες γνώσεις:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες των οποίων το επάγγελμα σχετίζεται με την επικοινωνία ή τη διδασκαλία. Η δεξιότητα ομιλίας σε κοινό είναι προτέρημα για όλα τα επαγγέλματα πλέον, ωστόσο ειδικά για κάποια είναι απαραίτητη. Διερμηνείς, δικηγόροι, καθηγητές, στελέχη επιχειρήσεων, ιατροί δεν μπορούν να επιτελέσουν την εργασία τους αποτελεσματικά αν δεν μπορούν να επικοινωνούν καλά με τους άλλους και ειδικότερα, αν δεν μπορούν να παρουσιάζουν τη δουλειά τους μπροστά σε άλλους.

Δεν απαιτείται από τους συμμετέχοντες να έχουν συγκεκριμένο γνωστικό υπόβαθρο, προκειμένου να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.Οι σπουδαστές που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα
λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης εκπαίδευσης

Δυνατότητα παρακαλούθησης online εξ αποστάσεως 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με την εγγραφή σας επικοινωνήστε μαζί μας και αναφέρετε τον κωδικό του προγράμματος: κωδ. PS01

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το αποδεικτικό πληρωμής.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε online με χρήση οποιασδήποτε χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας στον παρακάτω σύνδεσμο: Online Πληρωμή

Μοιραστείτε αυτή την σελίδα!

Ποιοι είμαστε

Η πρώτη ιδιωτική σχολή διερμηνείας στην Ελλάδα                    

Εκπαίδευση Διερμηνέων από καταξιωμένους επαγγελματίες διερμηνείς

Εγγραφείτε στο newsletter της iTS

για να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις

Συνδεθείτε μαζί μας!